fredag den 4. februar 2011

Få styr på flytningen med QR koder

Der er rigtig mange muligheder i brugen af 2D barcodes...  Det amerikanske forsikringsselskab State Farm har også set fidusen, og skabt et fantastisk mulighed for deres kunder. 


Du kender det selv, der står en flytning for døren. For selv den mest strukturerede person kan en flytning være krævende og drøn irriterende. Der skal laves lister, pakkes og skrives med tusch på de enkelte kasser. Med navnet "køkken" på fem forskellige kasser kan det være svært, lige at finde den helt rigtig brødkniv når du dagene efter flytningen står og skal skære rundstykker! 


Den udfordring har State Farm taget op og netop lanceret en gratis applikation til iPads kaldet MoveTools. Og herfra bliver flytningen en leg... Du har nu mulighed for at organisere dine flytte kasser til punkt og prikke, indtaste indkøbs beløbet på den musselmalet saucekande inden den pakkes ned ( så du nemt kan opgive beløbet til forsikringen - hvis nu uheldet er ude og der er én der løber med flyttekassen eller taber den!) - og sidst men absolut ikke mindst printe labels påført QR koder, der sættes på den enkelte flyttekasse. Hermed kan du nemt scanne QR koderne med din telefon og få overblik ( uden at åbne kassen) over hvad de enkelte kasser gemmer...  


Se selv, hvor nemt det kan gøres her: 


I love barcodes mener: Du spørger måske dig selv, hvorfor gør et forsikringsselskab så meget ud af at kunne give os struktur og orden på en flytning!? Netop derfor er dette eksempel så fantastisk... State Farm har nemlig set de kommercielle mulighederne i deres applikation og brugen af QR koder! Med et tiltag som dette, giver de deres kunder noget der virkelig kan bruges og er nyttigt i livet... Et tiltag der med statsgaranti er med til at fastholde, og ikke mindst gøre deres kunder til gode ambassadører. Oplagt idé til de danske forsikringsselskaber. 
Rikke Høyer Schrøder

Ingen kommentarer:

Send en kommentar