tirsdag den 4. oktober 2011

Suveræn udnyttelse af QR kodens muligheder!

Post Danmark inviterer til EFFEKT markedsinspirationsdagen 2011 (et heldagsseminar med en række kompetente specialister inden for marketing og medier som indlægsholdere). Til markedsinspirationsdagen indbydes en række VIP´s til at deltage på seminaret. Som en teaser til seminariet har Post Danmark valgt at udsende en DM, hvor QR kodernes muligheder udnyttes suverænt. 




QR koden er placeret på frimærkets plads. 


Når QR koden scannes ledes der direkte ind på et mobilsite der er målrettet markedsinspirationsdagen, med mulighed for alt fra at; 

  • Se dagens program
  • Tilmelde sig eventen
  • Blive kontaktet eller 
  • Bestille den gratis bog "Skriv breve - der sælger". 


Det er stærkt tænkt at de heldige indbudte kan få seminariet booket direkte i kalenderen med det samme. Nemmere kan det da ikke blive... 

I love barcodes mener: 
Her er et fantastisk eksempel, både på brugen af QR kodens muligheder, men også på eksekvering.  Her er tænkt på stort set alt! 

  • Brugeren holdes godt i hånden og der guides fint til hvorfor QR koden skal scannes og hvordan det gøres og hvilke scanner applikationer der kan benyttes. 
  • Indholdet er skræddersyet til mobilen og eventen.
  • Der er tænkt call-to-action gennem hele sitet.

Det er et af de absolut bedste eksempler på udnyttelse af QR kodens muligheder og eksekvering på det mobile medie, I love barcodes er stødt på de seneste måneder!


Hvad mener du?


Vil du sikre dig nyt fra I love barcodes direkte i din indbakke? Skriv dig op øverste højre hjørne under "gå ikke glip af et eneste indlæg" og få de seneste indlæg tilsendt automatisk. Eller klik her og tilmeld dig I love barcodes... news - så sikre du dig et udpluk af de bedste (og værste) cases samlet med tips og tricks til hvordan du får succes med brugen af QR koder i din markedsføring. 

1 kommentar:

  1. Lækkert! Ka' godt li' når nogle af de gamle virksomheder sætter sig på forreste række i innovationsbussen og kommer op med gennemtænkt brug af ny teknologi. Godt gået, Postvæsen!

    SvarSlet