Om I love barcodes


Velkommen til min verden. Mit navn er Rikke Høyer Schrøder, og "I love barcodes" - så er det sagt!  Med over 21 års erfaring med salg og marketing, primært fra medie- og reklamebranchen, var mit første møde med QR koderne “kærlighed ved første blik”! 

Kærligheden har over årene udviklet sig til ikke kun at omfatte mobilens mange muligheder (og selvfølgelig så også QR koderne..), men generelt alle digitale medier - med den fuld fokus  på de skal kunne skabe salg! 

Lige nu banker mit hjerte stort, med en puls på 160, for min virksomhed youneed:us, hvor jeg sammen med 5 øvrige top engagerede digitale nørder, lever og ånder for at skabe salg til vores kunder! Vi arbejder blandt mange andre med Wunderwear, Castus, DHF, Waves, BonBon-Land, Haribo, DGF, Sillebroen, Hørsholm Midtpunkt, Papiruld og mange flere..  Med knap 450 kampagner i bagagen er vi godt rustet til at hjælpe dig sikkert på vej til succes! Mød resten af teamet og se nogle af vores cases lige her

Alle indlæg, meninger og holdninger på I love barcodes er personlige og udtryk for hvordan jeg mener mobilen kan bruges bedst til at skabe salg. Men jeg (og mine kolleger) har meninger om mangt og meget, det kan du læse meget mere om på youneed:us blog. Jeg tør godt love dig der både er tips og ny viden du kan integrere her og nu i din markedsføring - og få succes!

Har du spørgsmål, eller ønsker du inspiration til hvordan du bedst kan bruge mobilens muligheder til at skabe salg til din virksomhed, så tag endelig fat i mig på rikke@youneedus.dk eller tlf: 22 73 87 67

P.S. Er du ny barcode lover?
Få en grundig introduktion til dine muligheder på bloggen her