søndag den 15. maj 2011

Kvinderne elsker dem - antallet af QR scan er steget med 4549%!


I følge den amerikanske virksomhed Mobio, er befolkningen i Nord Amerika nu så tryllebundet af de magiske QR koder, at de i stor stil bruger deres smartphones til at indsamle oplysninger og foretage betalinger i et rekord højt tempo. 


Ifølge rapporten "the naked facts" fra Mobio, er der godt nyt til alle os barcode lovers - og et vink med en vognstang til dig, der endnu ikke er kommet igang...! Et par highlights fra rapporten her: 

  • Kigger vi på antallet af nye brugere, er der her sket en vækst på intet mindre en 938%  fra 1. kvartal 2010 til 1. kvartal 2011. 
  • Aldersmæssigt er det (i Nord Amerika) stadig de 35-44 årige der scanner på livet løs, dog stærkt forfulgt af de 45-54 årige. De helt unge (under 18 år) fylder stadig ikke meget i det store billede. 
  • Kvinderne elsker QR koder! 68% af alle der scanner QR koder - er kvinder. Kvinderne har øget deres dominans med hele 2% fra 1. kvartal 2010 til 1. kvartal 2011. 
  • 62% af alle der har scannet QR koder, har gjort det mere end én gang inden for årets første tre måneder. 
  • Antallet er QR scan er steget med intet mindre en 4549% siden 1. kvartal 2010!
  • Vi vil have mere information.. 89% af de scan der er foretaget er på baggrund af brugeren vil have mere information om et produkt eller service. 

Læs hele rapporten her


I love barcodes mener: 
Det kan vist ikke siges meget tydeligere! Hvis du endnu ikke har en strategi for hvordan du kan bruge 2D barcodes i din markedsføring, så sæt i gang og klik her
Scan QR koden, hvis du vil have indblik i tendenser,
 anmeldelser af kampagner og gode fif
om brugen af 2D barcodes - direkte i din mailboks!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar